Moderný apartmán priamo v centre

Central Apartment

Unavujú Vás preplnené hotely a preferujete počas dovolenky na horách komfort a súkromie? Presne pre Vás je ako stvorený Central Apartment, situovaný v absolútnom centre strediska PARK SNOW Donovaly.

Apartmán

Čo je Central Apartment?

Central Apartment je priestranný apartmán v samotnom srdci horskej obce Donovaly s unikátnym výhľadom na zjazdovku Záhradište a okolité časti Nízkych Tatier.

Apartmán sa skladá z obývacej izby spojenej s plne vybavenou kuchynskou linkou s chladničkou, mikrovlnnou rúrou, trúbou s keramiskou varnou doskou a umývačkou riadu. Priamo z obývačky je prístup na balkón ponúkajúci krásne výhľady.

2 samostatné spálňe s manželskými king-size posteľami zabezpečia po aktívne strávenom dni na zjazdovkách či po celodenných túrach po hrebeňoch hôr dokonalý oddych pre 4 osoby. Apartmán disponuje samostatnou kúpelňou so sprchovým kútom, WC a automatickou práčkou.

Samozrejmosťou je vysokorýchlostné pripojenie na internet v celom apartmáne a monitorované garážové státie priamo v budove.

Cenník

Letná sezóna (1.4. - 20.12.) - 130 Eur / noc

Zimná sezóna (6.1. - 31.3.) - 165 Eur / noc


spálne

2 spálne

výhľad na hory

Výhľad na hory

kúpelňa

Kúpelňa

kuchyňa

Kuchyňa

wifi

Free wifi

parkovanie

Garáž

Donovaly

Kde nás nájdete?

Donovaly patria medzi najobľúbenejšie horské strediská na Slovensku. Na svoje si tu prídu milovníci aktívnej dovolenky vďaka stovkám kilometrov označených turistických a cykloturistických chodníkov rôznej náročnosti. Počas zimnej sezóny lyžiari ocenia niekoľko kilometrov denne upravovaných zjazdoviek s možnosťou večerného lyžovania, v prípade priaznivých snehových podmienok aj bežkárske trate s panoramatickými výhľadmi.

Rodiny s deťmi si na Donovaloch nemôžu nechať ujsť návštevu obľúbeného Dobšinského rozprávkového sveta – Habakuky, unikátneho detského mestečka Donovalkova, či edukatívneho Myšiačikovho detského parku. Väčšie deti určite osloví fun aréne s lanovým parkom, bobovou dráhou a trampolínami.

Central Apartment sa nachádza v samotnom cetre obce Donovaly, neďaleko centrálneho parkoviska s výbornou dostupnosťou k všetkým atrakciám strediska a okolitým reštauráciám, kaviarňam, pekárni a požičovni športového vybavenia.

mapa
poloha

Donovaly 196976 39 Donovaly, SK

gps

48.87753 N19.22597 E